Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume A INTRAT ÎN FALIMENT

Postat la 14 iulie 2017 462 afişări

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecărui exemplar vândut, producătorul Vertu a încetat activitatea pe teritoriul Marii Britanii.

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume A INTRAT ÎN FALIMENT

Anunţul vine după ce proprietarul companiei nu a reuşit să plătească scadenţe de 1.9 milioane lire sterline din datoria totală de 128 milioane, ducând la blocarea activităţii şi concedierea a aproximativ 200 de angajaţi.

Cumpărată în luna martie de un om de afaceri din Turcia, pe nume Murat Hakan Uzan, compania ar putea fi resuscitată la o dată ulterioară, brandul Vertu şi portofoliul de tehnologii brevetate reprezentând în continuare active valoroase.

Însă pierderea echipei de muncitori foarte talentaţi, responsabil până acum cu finisarea carcaselor acoperite cu metale şi pietre preţioase, piele de struţ şi alte materiale exotice care duceau preţul unor telefoane mobile la peste 30000 de dolari ar putea să nu fie niciodată recuperată. Tot echipa Vertu asigura şi faimosul serviciu concierge, inclus în preţul telefonului, care punea la dispoziţia utilizatorilor un asistent personal cu experienţă.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.