FELICITĂRI! Judo: România a ocupat locul 1 în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice U21

Postat la 13 iulie 2017 154 afişări

România a ocupat locul 1 în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice de judo rezervate categoriei de vârsta U21, care au avut loc la Pazargik (Bulgaria) în perioada 7-9 iulie.

FELICITĂRI! Judo: România a ocupat locul 1 în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice U21

Sportivii din ţara noastră obţinând şase medalii de aur, patru medalii de argint şi patru medalii de bronz, informează agerpres.ro

Medaliile de aur au fost obţinute de Laszlo Balasz (55 kg), Laris Borş (60 kg), Răzvan Bodea (73 kg), Teodor Băldean (81 kg), Cleonia Riciu (52 kg) şi Alexandra Mazilu (78 kg).

Medaliile de argint au fost câştigate de Alin Albu (60 kg), Andrei Guşa (81 kg), Andrei Baicu (100 kg), Cristina Sîrbuleţ (78 kg). În posesia medaliilor de bronz au intrat Lidia Marin (44 kg), Iasmin Covaciu (48 kg), Otilia Preda (63 kg) şi Florisa Horvath (70 kg).

La aceasta competiţie, România a fost reprezentată de un lot format din 30 de judoka. Au participat peste 170 de judoka din Albania, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Turcia şi România.

În clasamentul pe medalii, România a fost urmată de Turcia şi Bosnia-Herţegovina.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.