TERAPLAST devine acţionar majoritar la Depaco

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 iunie 2017 81 afişări

Grupul Teraplast a devenit acţionar majoritar la Depaco, odată cu achiziţia unui pachet de încă 10% din părţile sociale ale companiei.

TERAPLAST devine acţionar majoritar la Depaco

Teraplast a finalizat saptamana trecuta achizitia a 50% din producatorul de tigla Depaco, dupa ce Consiliul Concurentei si-a dat acordul de preluare.

Compania Depaco a realizat in 2016 o cifra de afaceri de 127 milioane lei, EBITDA de 14,36 milioane lei si un profit net de 10,31 milioane lei. In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco se desfasoara pe mai mult de 40 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profiluri, pentru tabla cutata, pentru sistemul de jgheaburi si burlane si pentru multe alte accesorii.

Grupul Teraplast a obtinut in 2016 o cifra de afaceri consolidata de 398,78 milioane lei, EBITDA de 61,34 milioane lei si un profit net de 39,41 milioane lei. Pentru anul 2017 Grupul si-a propus o cifra de afaceri consolidata de 434,6 milioane lei si o EBITDA  de 63,3 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.