Teodorovici: Vom arăta în curând cum ne putem menţine în ţinta de 3% a deficitului bugetar

Postat la 11 aprilie 2018 98 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că în scurt timp, în cursul lunii aprilie, Guvernul va arăta cum va menţine deficitul bugetar în ţinta de 3%, după ce raportul de ţară al Comisiei Europene a atenţionat asupra mai multor riscuri fiscal-bugetare.

Teodorovici: Vom arăta în curând cum ne putem menţine în ţinta de 3% a deficitului bugetar

„Un răspuns la acest raport de ţară se va transmite de România până la finalul lunii aprilie. Noi vom prinde un set de măsuri cuantificabile şi cu termene clare de realizare în care vom arăta cum vom menţine sub 3% acest deficit. Sunt o serie de măsuri care par la prima vedere reformatoare, greu de realizat, care se discută de ani de zile, că vorbim de reforma ANAF, reducerea evaziunii fiscale, care se vor menţiona la acest document de răspuns la raportul de ţară”, a spus Eugen Teodorovici, la o conferinţă de prezentare a Raportului de Ţară pentru România, organizată de Conmisia Europeană.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.