Armata siriană, în stare de alertă de teama unui atac al Statelor Unite

Postat la 10 aprilie 2018 82 afişări

Armata siriană şi serviciile de securitate subordonate Administraţiei Bashar al-Assad sunt în stare de alertă şi au luat măsuri de precauţie de teama unui eventual atac al Statelor Unite ca ripostă la un presupus incident chimic produs în apropiere de Damasc, informează agenţia Associated Press.

Armata siriană, în stare de alertă de teama unui atac al Statelor Unite

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ameninţat că ar putea ordona un atac militar punctual ca reacţie la presupusul bombardament chimic produs sâmbătă în localitatea Duma, la periferia Damascului.

Administraţia de la Damasc a negat orice implicare în atacul chimic produs într-o zonă insurgentă, propunând trimiterea unei echipe internaţionale pentru efectuarea anchetei.

Opoziţia siriană susţine că atacul chimic s-a soldat cu moartea a 40 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.