Teodorovici, sfat pentru angajaţii nemulţumiţi de la ANAF: Să-şi respecte obligaţia de serviciu. Trebuie să facem o reformă

Postat la 26 februarie 2019 71 afişări

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat, marţi, la Parlament, că este necesară o reformă administrativă a ANAF şi a transmis angajaţilor nemulţumiţi de reorganizarea instituţiei să-şi respecte obligaţia de serviciu.

Teodorovici, sfat pentru angajaţii nemulţumiţi de la ANAF: Să-şi respecte obligaţia de serviciu. Trebuie să facem o reformă

„Le dau un sfat (angajaţilor nemulţumiţi din ANAF - n.r.) - să-şi respecte obligaţia de serviciu. Felul în care se restructurează ANAF-ul este decizia ministrului de Finanţe. PEntru că, de ani de zile tot vorbim despre ANAF, despre modul în care ANAF trebuie să se reformeze, să-şi schimbe în principal mentalitatea la niveluol lucrătorului din ANAF. Sunt colegi foarte buni în această strctură, care îşi fac treaba an de an, dar nevoia de schimbare există.

 

 Este evidentă, atât la nivel de structură, cât şi la nivel de mentalitate, de mod de lucru, de echipamente. Trebuie să facem o reformă administrativă a ANAF-ului, trebuie să ne asigurăm că partea de informatizare şi partea de dotare cu echipamente în vămi trebuie să se producă cât mai repede”, a declarat, marţi, la Parlament, minsitrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebat despre nemulţumirile angajaţilor ANAF.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
angajati,
nemultumiri,
obligatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.