Teo a fost operata astazi. Medicii austrieci sunt de un ”optimism moderat”

Postat la 25 februarie 2011 44 afişări

Teo Trandafir a fost supusa joi unei interventii chirurgicale majore, din cauza complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale, au declarat intr-un comunicat medicii de la clinica AKH din Viena, unde este internata vedeta.

Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenajul si lavajul extensiv al cavitatii abdominale, mai scrie sursa citata. "Sunt de un optimism moderat ca acesta este un mare pas inainte in recuperarea ei", a declarat prof. Michael Gnant, directorul departamentului de chirurgie de la AKH si cel care a operat-o pe Teo Trandafir. Medicii au adaugat ca vedeta a fost indelung pregatita pentru aceasta operatie, pe care ei o considera "un succes", si ca o vor tine sub o atenta observatie in urmatoarele zile.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teo trandafir,
operatie,
akh,
sanatate
/actualitate/teo-a-fost-operata-astazi-medicii-austrieci-sunt-de-un-optimism-moderat-8010422
8010422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.