Tenis de masă: Bernadette Szocs, prezentă în premieră la Turneul Campioanelor

Autor: Cosmin Pirv Postat la 14 decembrie 2023 54 afişări

Bernadette Szocs va participa, în premieră, în acest weekend, la Turneul Campioanelor, care va avea loc în Japonia.

Tenis de masă: Bernadette Szocs, prezentă în premieră la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor este programat în perioada 15-17 decembrie în Japonia, la Nagoya, iar la start se va afla şi stelista Bernadette Szocs.

Potrivit clubului Steaua Bucureşti, aflată în premieră la această competiţie, sportiva în vârstă de 28 de ani a avut un an 2023 excelent pe care doreşte să îl încheie cu o evoluţie cât mai bună în Japonia.

Numărul 12 în clasamentul mondial, Bernadette intră în competiţie direct în optimi şi o va întâlni vineri, de la ora 11.00, pe chinezoaica Chen Xingtong (nr. 6 WTT).

Clubul arată că, în 2023, Bernadette Szocs a câştigat medaliile de aur la simplu şi cu echipa feminină a României, la Jocurile Europene din Polonia, unde a mai obţinut şi bronzul la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. De asemenea, jucătoarea Stelei a obţinut argintul continental cu naţionala României, la Campionatul European Malmo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bernadette szocs,
turneul campioanelor,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.