TBI Bank şi Netopia Payments lansează o nouă soluţie digitală de finanţare pentru comercianţii online

Autor: Andra Stroe Postat la 01 noiembrie 2018 110 afişări

TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, şi Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, anunţă lansarea Merchant Cash Advance (MCA), o soluţie de finanţare dedicată comercianţilor online, prin care aceştia pot obţine finanţare de până la 85% din încasările viitoare estimate pentru o perioadă de până la 12 luni, în baza istoricului de încasări prin Netopia Payments din ultimul an.

TBI Bank şi Netopia Payments lansează o nouă soluţie digitală de finanţare pentru comercianţii online

Mechant Cash Advance este o soluţie complet digitală de finanţare care facilitează accesul simplu la resurse financiare antreprenorilor din domeniul comerţului online.

Magazinele online care utilizează soluţiile Netopia Payments pot obţine finanţare în lei de la TBI Leasing. Aprobarea are loc în aceeaşi zi, iar banii sunt transferaţi în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanţării fiind complet automatizată.

„Prin implementarea soluţiei Merchant Cash Advance sprijinim activ comercianţii online care au ales să utilizeze serviciile Netopia Payments. Aceştia au de acum la dispoziţie o alternativă simplă şi rapidă de finanţare ce răspunde nevoilor cu care se confruntă zilnic, pentru a-şi dezvolta afacerea într-o piaţă din ce în ce mai competitivă”, a declarat Antonio Eram, CEO şi co-fondator Netopia Payments.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finantare,
solutie,
comercianti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.