Taxify SPULBERĂ tarifele taximetriştilor şi cele de la Uber. REVOLUŢIE totală cu tarife de 0,9 lei/ km şi cursa minimă 4 lei

Postat la 31 octombrie 2018 785 afişări

Începând din 31 octombrie, Taxify va practica tarife de 0,9 lei/km pe piaţa din Timişoara, cursa minimă fiind de 4 lei, şi un tarif per minut de 0,15 lei.

Taxify SPULBERĂ tarifele taximetriştilor şi cele de la Uber. REVOLUŢIE totală cu tarife de 0,9 lei/ km şi cursa minimă 4 lei

Taxify şi-a lansat serviciile în Timişoara în această lună. Timişoara este al treilea oraş din România în care Taxify este disponibil, după Bucureşti, operaţional din 2016, şi Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

 

Potrivit Taxify, pe lângă reducerile tarifelor, pasagerii vor beneficia şi de discount-uri substanţiale, ce vor fi disponibile în aplicaţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarife,
cursa,
revolutie,
taximetristi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.