TBI Bank lansează un credit pentru firme acordat exclusiv online. Care este suma maximă pe care o pot lua

Postat la 06 noiembrie 2017 162 afişări

Noul produs este gândit ca o soluţie rapidă pentru rezolvarea unui deficit temporar de lichidităţi sau pentru a profita de oportunităţile de dezvoltare şi creştere.

TBI Bank lansează un credit pentru firme acordat exclusiv online. Care este suma maximă pe care o pot lua

TBI Bank a lansat, în premieră în România, un credit pentru întreprinderi acordat exclusiv online, cu o sumă maximă de 67.500 lei. Procesul de obţinere durează doar cinci minute şi are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online şi într-un timp foarte scurt, fără a fi necesare o vizită la bancă sau un cont curent la TBI Bank.

"Având ca prioritate nevoile clienţilor noştri, vrem să aducem simplitate prin implementarea unor noi sisteme şi linii de produse online, construite inteligent, flexibil şi orientate spre viitor. Cea mai recentă propunere a noastră reprezintă doar unul dintre produsele pe care le lansăm pe piaţa din România, cu scopul de a fi printre cei care produc schimbarea în mediul bancar local. Sunt bucuroasă că echipa mea are curajul de a dezvolta asemenea produse de pionierat şi de a ne susţine viziunea pe termen lung - aceea de a realiza o schimbare profundă, organică în sistem prin digitalizare", a spus Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.