Taxiurile "pirat" de la Otopeni ar putea fi identificate cu ajutorul unui soft special

Postat la 31 august 2012 18 afişări

Taxiurile neautorizate ar putea fi identificate, imediat după ce intră în incinta Aeroportului "Henri Coandă", cu ajutorul unui soft special, potrivit unei propuneri anunţate vineri de şeful Direcţiei Rutiere din IGPR, comisarul şef Lucian Diniţă.

Şeful Direcţiei Rutiere a explicat că acest soft ar trebui să conţină o bază de date cu numerele tuturor taxiurilor autorizate. În momentul în care în aeroport ar intra un taxi neautorizat, softul va genera, pe monitoarele camerelor de luat de vederi, un anunţ de alertă. Astfel, a explicat Dininţă, aşa-zişii taximetrişti "pirat" ar urma să dispară din curtea aeroportului. În acelaşi timp, există o propunere ca în Legea Taximetriei să fie introdus un un articol de lege prin care, pe lângă amenzi, taximetriştii care lucrează fără autorizaţie să rămână, pentru şase luni, şi fără plăcuţele de înmatriculare.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
taximetrie,
soft,
identificare,
pirati
/actualitate/taxiurile-pirat-de-la-otopeni-ar-putea-fi-identificate-cu-ajutorul-unui-soft-special-10004687
10004687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.