Taxe reduse pentru podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda si Giurgeni-Vadul Oii

Postat la 15 iulie 2011 34 afişări

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a redus joi taxele pentru trecerea podurilor peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadul Oii, la valori cuprinse intre 6 si 3 lei, in functie de tipul de vehicul.

Astfel, pentru podul de la Fetesti - Cernavoda, taxa pentru trecerea podului in cazul autoturismelor si vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone scade de la 11 lei la 5 lei, iar in cazul motocicletelor, inclusiv cele cu atas, de la 8 lei la 5 lei.

Pentru podul de la Giurgeni - Vadul Oii tariful se reduce de la 9 lei pentru autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone la 5 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/taxe-reduse-pentru-podurile-peste-dunare-de-la-fetesti-cernavoda-si-giurgeni-vadul-oii-8498719
8498719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.