Tata Steel şi Thyssenkrupp au ajuns la un acord asupra fuziunii, după mai mult de un an de negocieri

Autor: Bianca Ciocotisan Postat la 01 iulie 2018 50 afişări

Compania siderurgică indiană Tata Steel şi concernul industrial german Thyssenkrupp au ajuns la un accord asupra fuziunii, după mai bine de un an de negocieri, relatează sâmbătă BBC.

În urma acordului dintre cele două entităţi, fabricile deţinute de compania siderurgică indiană Tata Steel din Marea Britanie se vor îmbina într-o afacere paneuropeană cu vânzări anuale de aproximativ 13 miliarde de lire sterline. Aranjamentul include şi cele mai mari fabrici de oţel din Marea Britanie, de la Port Talbot din Ţara Galilor, care au aproxiativ 4.000 de angajaţi.

Tata Steel a declarat că „ambiţia” companiei nu va duce la concedieri în Marea Britanie, ca parte a asocierii în participaţiune.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OŢEL,
THYSSENKRUPP,
TATA STEEL

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.