TAROM anunţă suspendarea unor rute externe. Care sunt zborurile anulate

Postat la 17 martie 2017 228 afişări

Compania Tarom informează, într-un comunicat transmis vineri, că a fost nevoită să suspende operarea pe unele rute externe cu plecare din Iaşi, ca urmare a limitărilor impuse de indisponibilităţi din parcul de aeronave.

TAROM anunţă suspendarea unor rute externe. Care sunt zborurile anulate

Acest lucru „a survenit din cauza faptului că din luna octombrie 2016 două aeronave A310 au fost retrase din flota TAROM ca urmare a deciziei conducerii Companiei de la acel moment, iar demersurile ulterioare de înlocuire a acestora nu au putut fi finalizate la timp pentru operarea programului de vară 2017, program care avea în vedere initial şi operarea integrală a rutelor externe de la Iaşi.

Rutele pe care Tarom îşi va suspenda operarea sunt Iaşi-Munchen, Iaşi-Madrid, Iaşi-Roma şi Iaşi-Bologna.

Rutele pe care Tarom nu îşi va suspenda operarea sunt Iaşi - Tel Aviv, Iaşi-Londra (Luton) şi Iaşi-Torino.

Pasagerii intersaţi „pot contacta în primul rând agentul emitent al biletului de călătorie, dar şi orice agenţie Tarom”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.