Tăriceanu, despre corupţie: România e undeva la mijloc în clasamentul ţărilor europene

Postat la 26 septembrie 2018 36 afişări

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat că le-a transmis liderilor grupului ALDE european, la întâlnirea cu aceştia marţi la Bruxelles, că România se situează undeva la mijloc în clasamentul ţărilor europene în ceea ce priveşte corupţia.

Tăriceanu, despre corupţie: România e undeva la mijloc în clasamentul ţărilor europene

"A fost cred că şi o întrebare în legătură cu corupţia din partea unui parlamentar, care a spus că e un fenomen adânc înrădăcinat în România. Am spus că e un fenomen care ne preocupă, dar e un fenomen ca şi în alte ţări europene. România e în clasamentul ţărilor europene undeva la mijloc. Sunt ţări cu democraţii mai vechi cu mult înaintea noastră. România a făcut progrese şi cred că va face în continuare. În România, spre deosebire de ţările din occident nu există un mare caz de corupţie", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, într-o conferinţă de presă care s-a desfăşurat miercuri la Parlament.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.