Tăriceanu, Băsescu, Florian Coldea şi George Maior vor fi audiaţi în comisia SRI

Postat la 13 februarie 2018 66 afişări

Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control al SRI,a anunţat marţi datele la care vor fi audiaţi preşedintele Senatului, fostul şef de stat, Traian Băsescu, dar şi foştii şefi ai Serviciului de Informaţii, primul care va ajunge în faţa parlamentarilor fiind Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu, Băsescu, Florian Coldea şi George Maior vor fi audiaţi în comisia SRI

"Pentru săptămâna viitoare, marţi pe data de 20 februarie, va fi invitat la comisie dl Călin Popescu-Tăriceanu. Domnia sa a şi confirmat. Pe data de 27 februarie, tot marţi, îl invităm la comisie pe dl George Maior, urmând ca la o săptămână după, în speţă 6 martie, să vină la comisie dl Florian Coldea. Iar in săptămâna următoare o să-i propunem d-lui preşedinte Traian Băsescu să vină la comisie când îi permite timpul domniei sale şi în contextul în care putem să avem şedinţă de comisie - ne-am dori să fie data de marţi, să vedem dacă dl Traian Băsescu poate să fie pe 13 martie la comisie, urmând ca după aceea celelalte persoane despre care s-a vorbit in spaţiul public să stabilim când le invităm", a declarat, marţi, Claudiu Manda.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.