Peste 10.000 de forţe MAI vor interveni în judeţele aflate sub avertizare de ninsori

Postat la 13 februarie 2018 87 afişări

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că peste 10.600 de pompieri, poliţişti şi jandarmi sunt pregătiţi să intervină cu 3.100 de mijloace tehnice pentru a-i ajuta pe locuitorii din judeţele aflate sub avertizare de cod galben de ninsori abundente şi viscol.

Peste 10.000 de forţe MAI vor interveni în judeţele aflate sub avertizare de ninsori

MAI mai recomandă şoferilor care circulă în zonele în care se manifestă fenomenele meteo periculoase să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, să se intereseze din timp asupra stării drumurilor şi să aibă maşinile echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, două atenţionări cod galben de ninsori, prima vizând Banatul, Oltenia şi Muntenia, iar a doua vizează cea mai mare parte a Moldovei şi nordul Munteniei. Atenţionările expiră joi, la ora 11.00.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.