LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ţara unde dacă eşti prins vorbind la telefon în timp ce conduci îţi pierzi permisul pe loc

Postat la 04 martie 2017 586 afişări

Regulile în Marea Britanie în ceea ce îi priveşte pe cei care sunt începători la volan sunt foarte stricte. Odată ce ai fost prins vorbind la telefon în timp ce vorbeai îţi pierzi permisul pe loc. Această lege a intrat în vigoare de la 1 martie 2017.

Ţara unde dacă eşti prins vorbind la telefon în timp ce conduci îţi pierzi permisul pe loc

Deja 11 şoferi şi-au pierdut permisul pentru că au încălcat legea şi au vorbit la telefon în timp ce erau la volan. Reaţia unui tânăr de 19 ani care abia îşi luase permisul şi a fost prins, a făcut deliciul internetului „O să mă omoare mama”. El a explicat autorităţilor că vorbea la telefon pentru că voia să găsească un service auto. Avea o problemă la roată pe care trebuia să o rezolve.

Şoferii începători care sunt prinşi încălcând această lege, sunt amendaţi cu 200 de lire sterline şi şase puncte penalizare. Iar dacă în primii doi ani primesc cele şase puncte de penalizare, ei îşi pierd carnetul şi pentru a-l recupera trebuie să repete din nou examenul teoretic şi practic. Şoferii cu mai multă experienţă îşi pot pierde carnetul la 12 puncte penalizare acumulate în trei ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.