Ţară europeană în anul 2018 sau Evul Mediu? E incredibil ce i se întâmplă tânărului medic care i-a salvat viaţa lui Busu

Postat la 09 noiembrie 2018 362 afişări

Eugen Ţieranu, tânărul medic care i-a salvat viaţa lui Florin Busuioc la Spitalul de Urgenţe Craiova are o situaţie care vorbeşte de la sine despre situaţia cadrelor medicale în România anului 2018.

Ţară europeană în anul 2018 sau Evul Mediu? E incredibil ce i se întâmplă tânărului medic care i-a salvat viaţa lui Busu

 La 1 ianuarie anul viitor, el va termina ultimul an de rezidenţiat şi va deveni, în mod oficial, şomer!

 

În seara în care Florin busuioc a avut nevoie de ajutor urgent, prezentatorul TV a fost operat de  medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, în condiţiile în care şeful secţiei de cardiologie se afla acasă şi avea telefonul închis.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvare,
tanar,
medic,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.