Ţara din Europa care ar putea fi ABSORBITĂ integral de Rusia. Planurile deja sunt pe masă, armata aşteaptă ordinul. ”Suntem pregătiţi” citeşte tot

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 februarie 2019 3724 afişări

Ţara din Europa care ar putea fi ABSORBITĂ integral de Rusia. Planurile deja sunt pe masă, armata aşteaptă ordinul. ”Suntem pregătiţi”
citeşte tot

Preşedintele Belarusului a anunţat că ţara este pregătită să se unească cu aliatul lor istoric, Rusia, aşteptând ca Moscova să înceapă să absoarbă ţara din estul Europei, care împarte graniţe cu Polonia şi Lituania, potrivit Newsweek.

Preşedintele Alexander Lukashenko, care conduce fostul stat sovietic încă de când a fost creată instituţia preşedinţiei în 1994, a transmis vineri că ţara lui este pregătită să se unească cu Rusia, potrivit sursei care citează The Moscow Times.

Lukashenko a lansat comentariile în cea de-a treia zi de discuţii bilaterale cu preşedintele rus Vladimir Putin. Zvonurile cu privire la unire au înflorit în ultimii ani.

„Ne-am putea uni mâine, fără probleme”, a declarat Lukashenko. „Dar sunteţi voi – ruşi şi belaruşi – pregătiţi pentru asta?”, a adăugat preşedintele potrvit Interfax. „Suntem pregătiţi să ne unim şi să ne consolidăm eforturile, statele şi popoarele”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pregatiri,
presedinte,
rusia,
absorbtie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.