Ţara care reintroduce obligativitatea purtării măştii, la cinci zile după ce a fost ridicată măsura

Postat la 20 iunie 2021 633 afişări

Ţara care reintroduce obligativitatea purtării măştii, la cinci zile după ce a fost ridicată măsura

Israelul a reintrodus măsura purtării măştii de protecţie în anumite zone. Decizia vine după apariţia a două noi focare de coronavirus în şcoli. Varianta Delta a fost depistată în noile focare.

Cinci zile au trecut de când Israelul a ridicat obligativitatea purtării măştii de protecţie, însă Ministerul Sănătăţii a decis să revină asupra deciziei, după apariţia a două noi focare de coronavirus în şcoli.

45 de elevi au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus, într-o şcoală din Binyamina, în timp ce în Modiin au fost înregistrate săptămâna trecută aproximativ 20 de cazuri de infectare. Astfel, măştile sunt din nou obligatorii în interior, cât şi în exteriro, în zona Binyamina, la sud de Haifa, şi în Modiin-Makkabim-Reut, oraş situat situat între Tel Aviv şi Ierusalim.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obligativitate,
purtare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.