Tânăr din SUA, reţinut după ce a tras opt focuri de armă în computerul care funcţiona greoi

Autor: Mihai Draghici Postat la 22 aprilie 2015 58 afişări

Un tânăr american enervat la culme de funcţionarea greoaie a calculatorului personal a tras opt focuri de armă în aparat, bărbatul fiind pus sub acuzare pentru utilizarea ilegală a unei arme de foc, informează presa din Statele Unite.

Lucas Hinch, un bărbat de 37 de ani din Colorado Springs (statul american Colorado), s-a enervat luni seară din cauza funcţionării cu dificultate a computerului personal.

A scos aparatul în spatele casei şi a tras opt focuri de armă.

"Se săturase că, de câteva luni, calculatorul nu funcţiona bine. Erau dificultăţi tehnice, astfel că a scos calculatorul din casă şi l-a împuşcat", a explicat locotenentul de poliţie Jeff Strossner, citat de Reuters.

Într-un interviu acordat Los Angeles Times, tânărul a explicat gestul: "Mă săturasem. Am scos calculatorul şi l-am ucis".

"Atunci când ctrl + alt + delete nu funcţionează, împuşcă nenorocitul de lucru", a comentat publicaţia Denver Gazette.

Bărbatul a fost reţinut şi pus sub acuzare pentru utilizarea ilegală a unei arme de foc în interiorul oraşului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
INCIDENT,
/actualitate/tanar-din-sua-retinut-dupa-ce-a-tras-opt-focuri-de-arma-in-computerul-care-functiona-greoi-14140462
14140462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.