Sute de turişti pe pârtiile din Predeal şi Poiana Braşov. Zăpada depăşeşte 35 cm

Postat la 25 decembrie 2011 62 afişări

Sute de turişti s-au adunat, vineri şi sâmbătă, pe pârtiile din staţiunile Predeal şi Poiana Braşov, unde stratul de zăpadă măsoară peste 35 de centimetri, fiind puse în funcţiune şi tunurile de zăpadă, iar gradul de ocupare în pensiuni şi hoteluri este de aproximativ 70 la sută.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont, în Predeal şi Poiana Braşov zăpada este foarte bună pentru schi, stratul de zăpadă depăşind 35 de centimetri, fiind puse în funcţiune şi tunurile de zăpadă pe pârtiile principale, transmite corespondentul MEDIAFAX. În ceea ce priveşte gradul de ocupare în pensiuni şi hoteluri, aproximativ 70 la sută din locuri au fost deja ocupate pentru sărbătorile de Crăciun, însă hotelierii se aşteaptă ca de Revelion gradul de ocupare să depăşească 80-85 la sută.

La Predeal, pe pârtia Clăbucet sunt puse în funcţiune zece tunuri de zăpadă care pot suplimenta necesarul de zăpadă pe pârtii. În plus, au fost montate plasele de protecţie de la poalele pârtiei Clăbucet, pentru evitarea accidentelor. În Poiana Braşov, deschiderea oficială a sezonului de iarnă va avea loc în 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, eveniment la care este aşteptată Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, alături de oficialităţile locale.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-turisti-pe-partiile-din-predeal-si-poiana-brasov-zapada-depaseste-35-cm-9096752
9096752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.