Sute de mii de persoane au fost evacuate în Japonia din cauza ploilor torenţiale

Postat la 06 iulie 2018 42 afişări

Patru persoane au murit, iar alte 210.000 au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele din partea central-vestică a Japoniei, din cauza ploilor torenţiale care au provocat creşterea nivelului apei din râuri şi alunecări de teren, relatează Reuters.

Sute de mii de persoane au fost evacuate în Japonia din cauza ploilor torenţiale

Aproximativ jumătate dintre cele 210.000 de persoane evacuate sunt din zona oraşului Kyoto. Alte două milioane de persoane au fost sfătuite să îşi părăsească locuinţele.

Agenţia Naţională de Meteorologie din Japonia a dat o avertizare în privinţa ploilor torenţiale, care urmează să se intensifice în următoarele zile, amplificând riscul de inundaţii şi alunecări de teren.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.