Sute de companii chineze la un târg internaţional în Coreea de Nord, în pofida sancţiunilor

Postat la 21 mai 2019 59 afişări

Peste 450 de companii din Coreea de Nord, China, Rusia, Pakistan, Polonia şi "alte ţări" participă la un târg comercial care se desfăşoară la Phenian, în pofida faptului că sancţiunile economice interzic cele mai multe relaţii de afaceri cu Coreea de Nord, informează The South China Morning Post.

Sute de companii chineze la un târg internaţional în Coreea de Nord, în pofida sancţiunilor

Agenţia nord-coreeană de ştiri KCNA a relatat că la cea de-a 22-a ediţie a Târgului Comercial Internaţional de Primăvară de la Phenian, care s-a deschis luni, participă peste 450 de companii locale şi străine, inclusiv din state ca Rusia, China, Pakistan şi Polonia.

Potrivit experţilor, citaţi de NK News, un site care monitorizează situaţia din Coreea de Nord, această ediţie a târgului ar putea fi cel mai mare astfel de eveniment găzduit în această ţară.

La târg participă cel puţin 216 companii din China, a precizat NK News.

Printre produsele expuse se numără "metale, electronice, utilaje, materiale de construcţie, produse de sănătate, alimente şi bunuri de consum".

Citti mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
companii,
sanctiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.