Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Lista completă

Postat la 28 iulie 2023 43 afişări

Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Lista completă

Termoenergetica Bucureşti a anunţat că mai multe blocuri din Bucureşti vor rămâne fără apă caldă din cauza unor lucrări pe care le va demara în perioada următoare. Reprezentanţii companiei au spus că vor fi efectuate lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei primare.

Afectate vot fi sute de blocuri din sectoarele 3, 4, 5 şi 6 din Capitală vor rămâne fără apă caldă.

Reprezentanţii Termoenergetica Bucureşti nu au putut să ofere o dată limită la care plănuiesc terminarea lucrărilor, explicând foarte clar că acest lucru depinde de complexitatea fiecărei situaţii în parte.

Sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Lista completă

Lucrările încep de luni, iar Digi24.ro a făcut o listă completă a zonelor afectate de lucrurările de reparaţie sau mentenanţă.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apa calda,
blocuri,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.