Sute de apartamente din Capitală au rămas fără căldură, în Ajunul Crăciunului. Anunţul făcut de RADET

Autor: Florin Zafiu Postat la 24 decembrie 2018 124 afişări

În jur de 300 de apartamente din Capitală au rămas fără agent termic în Ajunul Crăciunului din pricina unei avarii la magistrala 2. Reprezentanţii RADET au explicat că avaria a fost remediată, iar bucureştenii ar trebui să aibă în apartamente agent termic furnizat la parametri normali în scurt timp.

Sute de apartamente din Capitală au rămas fără căldură, în Ajunul Crăciunului. Anunţul făcut de RADET

Avaria la magistrala 2 a fost anunţată încă de sâmbătă. Luni, peste 30 de echipe ale furnizorului de agent termic se aflau pe teren pentru a ajuta la remedierea problemei.

"În cursul zilei de sâmbătă, a avut loc o avarie la magistrala 2, ora iniţială pentru revenirea stării de normalitate era duminică ora 24.00. În momentul de faţă, avaria este remediată în totalitate, cele 15 puncte care au fost afectate sunt în parametrii, însă punctele din aria apropiată acestor puncte termice nu sunt în parametri urmare a activităţii de reumplere a sistemului. În momentul de faţă, facem aşa numitele activităţi de reglare a sistemului din punct de vedere al parametrilor", a declarat pentru MEDIAFAX, Alexandru David Burghiu, administrator special în cadrul RADET.

Reprezentanţii RADET au precizat că se fac eforturi susţinute astfel încât bucureştenii să beneficieze din nou de căldură în jurul amiezii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RADET,
CĂLDURĂ,
PRIMĂRIA CAPITALEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.