Suspans pentru MILIOANE de clienţi de telefonie mobilă. SURPRIZA pe care o pregăteşte unul dintre giganţii telecom din România

Postat la 14 noiembrie 2018 213 afişări

Suspans pentru cei 4,6 milioane de clienţi ai serviciului de telefonie mobilă ai Telekom, numărul trei pe piaţa de comunicaţii mobile: grupul negociază în această perioadă termenii unei prelungiri a contractului care îi oferă acces la reţeaua 4G a Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă.

Suspans pentru MILIOANE de clienţi de telefonie mobilă. SURPRIZA pe care o pregăteşte unul dintre giganţii telecom din România

Solicitat de ZF să clarifice situaţia contractului dintre cele două părţi, Miroslav Majoros a precizat că operatorii discută subiectul. “Aleg să nu fac niciun comentariu în legătură cu acest subiect pentru că această discuţie este în curs cu Orange în legătură cu cooperarea noastră”, a afirmat Majoros.

 

Acordul istoric dintre Telekom şi Orange a fost semnat la finalul anului 2015 într-un moment în care reţeaua 4G a Telekom avea o acoperire mult mai mică în raport cu liderii pieţei, ajutând astfel compania să facă faţă cererii clienţilor pentru viteze mai mari şi volumului tot mai mare de date transferate. Acordul a fost semnat după negocieri purtate în perioada în care CEO al Telekom era germanul Nikolai Beckers.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefonie mobila,
orange,
4g,
clienti,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.