Surse: Sharp aproape că a oprit producţia de ecrane pentru iPad

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 24 ianuarie 2013 17 afişări

Compania japoneză Sharp aproape că a oprit producţia de ecrane de 9,7 inchi pentru tableta iPad a Apple, au declarat pentru Reuters două surse apropiate situaţiei, pe fondul unei posibil transfer al cererii către modelul cu ecran mai mic iPad Mini.

Surse: Sharp aproape că a oprit producţia de ecrane pentru iPad

Compania japoneză Sharp aproape că a oprit producţia de ecrane de 9,7 inchi pentru tableta iPad a Apple, au declarat pentru Reuters două surse apropiate situaţiei, pe fondul unei posibil transfer al cererii către modelul cu ecran mai mic iPad Mini. Producţia de ecrane a Sharp de la centrul din Kameyama a scăzut la un nivel minim după o reducere graduală a producţiei demarată încă de la debutul anului trecut, au declarat pentru Reuters surse din companie. Reprezentanţii Sharp au refuzat să comenteze informaţiile, la fel ca şi oficialii Apple. Nu este clar care este motivul acestei scăderi a comenzilor, acesta putând fi o scădere sezonieră a cererii, decizia Apple de a renunţa la Sharp în favoarea altui jucător sau o creştere a ponderii iPad Mini în vânzări, speculează Reuters. Informaţiile privind reducerea producţiei de ecrane pentru iPad de la Sharp vin într-un moment în care Apple este deja în centrul atenţiei după apariţia altor date privind reducerea comenzilor de componente pentru un alt produs cheie al companiei, iPhone 5. În acest context, acţiunile Apple au scăzut pentru prima oară în aproape un an sub pragul de 500 de dolari.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sharp,
ipad,
apple,
tableta,
iphone 5
/actualitate/surse-sharp-aproape-ca-a-oprit-productia-de-ecrane-pentru-ipad-10520509
10520509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.