Surse Mediafax: Dăncilă a spus că are sentimentul că se doreşte un nou 10 august sau Colectiv - surse

Postat la 30 iulie 2019 96 afişări

Viorica Dăncilă le-a reproşat social-democraţilor, în CEx de luni seara, că nu au avut ieşiri publice mai dese cu privire la cazul din Caracal, precizând că s-ar putea pregăti un nou 10 august sau s-ar dori un nou protest ca după tragedia de la Colectiv, au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

Surse Mediafax: Dăncilă a spus că are sentimentul că se doreşte un nou 10 august sau Colectiv - surse

„A fost un pic stranie şedinţa. A început certându-ne pe toţi că nu apărem în presă să facem declaraţii. Ne tot spunea premierul că vedeţi că se pregăteşte un nou 10 august, că se continuă presiunea şi se doreşte un nou Colectiv, în sensul consecinţelor de la Colectiv. A mai spus despre USR că vedeţi declaraţiile lui Dan Barna şi le-a cerut să comenteze ce a zis Barna fiindcă a spus prostii. Era ca un reproş sistematic”, au afirmat sursele social-democrate, pentru MEDIAFAX.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
august,
mediafax,
caracal,
caz,
declaratie,
democrati,
lipsa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.