Surprizele PNL pentru alegerile parlamentare. Predoiu, luat în calcul să revină în bătălia electorală. Cioloş ar pierde puncte dacă intră în PNL

Postat la 14 august 2016 114 afişări

PNL ia în calcul posibilitatea de a-i oferi lui Cătălin Predoiu un loc eligibil pe lista pentru Senat de la Bucureşti, au declarat duminică surse din partid pentru MEDIAFAX, potrivit cărora intrarea lui Dacian Cioloş în PNL i-ar scade credibilitatea şi nu ar oferi multe puncte în plus liberalilor.

Cătălin Predoiu, retras din conducerea PNL după eşecul de la Capitală, ar urma să primească un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare pe care PNL o va depune pentru Senat în Bucureşti, au declarat pentru MEDIAFAX, surse din PNL, care au precizat că în partid liberalii duc o luptă acerbă pentru a obţine un loc eligibil pe listele de la Bucureşti.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, în luna iulie, că eşecul de la alegerile locale din Bucureşti nu îl mai califică pe Cătălin Predoiu pentru funcţia de premier şi că în partid se poartă discuţii şi se fac sondaje pentru a vedea care este profilul premierului pe care electoratul şi-l doreşte, urmând ca liberalii să ţină cont de acesta atunci când îşi vor desemna un prim-ministru.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CATALIN PREDOIU,
PNL,
CIOLOS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.