SURPRIZĂ majoră: Zeci de mii de români vor primi bani de la stat să-şi plătească ratele la casă. Vedeţi AICI dacă vă încadraţi

Postat la 31 octombrie 2018 412 afişări

SURPRIZĂ majoră: Zeci de mii de români vor primi bani de la stat să-şi plătească ratele la casă. Vedeţi AICI dacă vă încadraţi

Poliţiştii şi cadrele militare aflate la prima numire în funcţie sau mutaţi din oraşul de reşedinţă în interes de serviciu, şi care apelează la un credit ipotecar sau imobiliar, vor primi o compensaţie pentru plata ratei sau a unei părţi din rata împrumutului contractat pentru achiziţia primei locuinţe, arată o propunere legislativă care a primit vot decisiv din partea Senatului pe 29 octombrie 2018.

 

De asemenea, în luna martie a acestui an actul normativ a trecut şi de votul deputaţilor, iar pentru a putea fi aplicată trebuie să fie semnat de preşedintele României şi apoi trebuie să fie publicat în Monitorul Oficial.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
plati,
bani,
casa,
incadrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.