Sulfina Barbu: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să revină în PDL, va fi în conducerea partidului

Postat la 01 martie 2013 11 afişări

Liderul PDL Sulfina Barbu a declarat că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să se întoarcă în partid după 2014, urmând să facă parte din conducerea formaţiunii, iar întrebată dacă acesta ar putea fi preşedinte onorific al democrat-liberalilor, ea a răspuns: "De ce nu?".

Sulfina Barbu: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să revină în PDL, va fi în conducerea partidului

 "Cred că domnul preşedinte, şi nimeni nu poate să conteste lucrul acesta, are o experienţă unică, pe care nu o au mulţi politicieni din România sau cred că nu o au alţi politicieni din România: două mandate de preşedinte, experienţă executivă, experienţă politică, cel mai votat om politic de după 1990 în România. În consecinţă, cred că toată această experienţă va fi utilă pentru evoluţia societăţii româneşti în viitor", a spus Barbu, citată de RFI.

Ea a menţionat că nu cunoaşte forma în care Băsescu va face acest lucru.

"Dacă domnia sa nu a dezvăluit care sunt planurile şi cred că este puţin cam devreme, nu pot să mă pronunţ eu", mai spune vicepreşedintele PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sulfina-barbu-ma-astept-ca-presedintele-basescu-sa-revina-in-pdl-va-fi-in-conducerea-partidului-10620483
10620483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.