Subsidiara din Cluj a grupului austriac Strabag a reabilitat peste 14 km de drum judeţean în Maramureş cu 6 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 06 ianuarie 2020 129 afişări

Subsidiara din Cluj a grupului austriac Strabag a reabilitat peste 14 km de drum judeţean în Maramureş cu 6 mil. euro

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări (ARL) Cluj, subsidiara locală a grupului austriac Strabag, a finalizat modernizarea a peste 14 km de drum judeţean în judeţul Maramureş, pe tronsonul Şomcuta Mare-Remeţi pe Someş, o investiţie de 28,9 mil. lei (6 mil. euro). Finanţarea acestui obiectiv s-a făcut în cea mai mare parte cu fonduri guvernamentale gestionate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Durata contractului de proiectare şi execuţie lucrări a fost de 360 zile, din care 180 zile etapa de proiectare şi obţinere a autorizaţiei de construire şi 180 zile etapa de execuţie a lucrărilor.

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj SA, cu sediul central în localitatea Cluj-Napoca, face parte începând cu anul 2007 din grupului Strabag SE Austria. Activitatea principală a companiei constă în execuţia lucrărilor de construcţii de drumuri, autostrăzi şi platforme industriale. Activitatea secundară constă în producţia şi vânzarea materialelor de construcţii de drumuri. Compania Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj SA a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 162,2 mil. lei (34,9 mil. euro), un profit net de 2,7 mil. lei (585.000 de euro), având un număr mediu de 266 de angajaţi, potrivit informaţiilor de la Ministerul Finanţelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj,
grup,
austriac,
drum,
maramures

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.