Subprefectul judeţului Hunedoara a demisionat, invocând motive personale

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 04 mai 2015 27 afişări

Subprefectul judeţului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, şi-a dat demisia din funcţie, începând din 1 mai, invocând motive personale, însă îşi exercită în continuare atribuţiile până când va fi eliberat din funcţie prin hotărâre de Guvern, a anunţat, luni, Prefectura Hunedoara.

Potrivit unui comunicat de presă emis, luni, de Prefectura Hunedoara, subprefectul judeţului, Ioan Gabriel Samoilescu, şi-a dat demisia din funcţie, începând cu data de 1 mai, din motive personale.

"În momentul de faţă, până la adoptarea hotărârii de Guvern privind eliberarea din funcţie, domnul Ioan Gabriel Samoilescu exercită în continuare atribuţiile şi competenţele conferite de lege subprefectului", se mai arată în comunicatul de presă.

Ioan Gabriel Samoilescu este de profesie medic şi a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului Hunedoara în luna mai 2014. El a fost şi la conducerea Prefecturii Hunedoara, în perioada aprilie - octombrie 2009, când a ocupat funcţia de prefect.

Ioan Gabriel Samoilescu a făcut parte din organizaţia judeţeană a PSD Hunedoara, până la numirea sa în funcţia de demnitate publică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUBPREFECT,
DEMISIE,
/actualitate/subprefectul-judetului-hunedoara-a-demisionat-invocand-motive-personale-14203639
14203639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.