Studiu: Preţul biletelor de avion ar putea creşte în 2019

Postat la 24 iulie 2018 56 afişări

Întărirea economiei globale şi creşterea preţurilor la petrol ar putea duce la creşterea tarifelor biletelor de avion, în 2019, în majoritatea regiunilor, se arată în estimările unui studio efectuat de Carlson Wagonlit Travel (CWT) şi de Global Business Travel Association (GBTA).

Studiu: Preţul biletelor de avion ar putea creşte în 2019

În ceea ce priveşte zborurile aeriene de pe continental european, estimările Carlson Wagonlit Travel arată o creştere a preţurilor în Europa de Vest de 4,8%. Cele mai mari creşteri de preţuri ar urma să aibă loc în Norvegia (creştere de 11,5%), Germania (7,3%), Franţa (6,9%) şi Spania (6,7%). În schimb, în Europa de Est şi în Orientul Mijlociu tarifele ar putea scădea cu 2,3%, iar în Africa cu 2%.

Şi în regiunea Asia-Pacific ar urma să fie înregistrate majorări ale preţurilor cu 3,2%. Ţările care vor avea cele mai mari creşteri ar urma să fie Noua Zeelandă (7,5%) şi India (7,3%). În plus, până în 2020, China ar putea deveni cea mai mare piaţă a zborurilor aeriene din lume, pentru a fi depăşită de India în 2025. 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.