Studiu: 27% dintre copii petrec peste 6 ore online

Postat la 05 februarie 2019 42 afişări

Peste 27% dintre copiii din România petrec peste 6 ore online, dacă sunt într-o zi de şcoală, iar procentul acestora creşte la 48,3%, dacă sunt într-o zi de final de săptămână sau de vacanţă, arată cel mai nou studiu al Salvaţi Copiii, precizând că unul din doi minori este hărţuit în mediul online.

Studiu: 27% dintre copii petrec peste 6 ore online

“Mai mult de un sfert (27,3%) dintre copiii din România petrec peste şase ore online, dacă sunt într-o zi de şcoală, iar procentul acestora creşte la 48,3%, dacă sunt într-o zi de final de săptămână sau de vacanţă”, arată datele studiului privind utilizarea Internetului de către copii, realizat de Salvaţi Copiii, în cadrul proiectului Ora de Net.

Potrivit studiului, minorii care petrec mult timp în mediul online sunt mai nemulţumiţi de relaţia cu părinţii, prietenii şi profesorii, precum şi de viaţa lor din prezent. De asemenea, aceştia sunt mai puţin optimişti cu privire la viitor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
online,
studiu,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.