Studentii care se cazeaza in alte locuri decat caminele pot primi subventii

Postat la 13 mai 2010 16 afişări

Deputatii din Comisia de invatamant au adoptat joi un amendament la proiectul Legii educatiei, conform caruia vor putea fi acordate subventii pentru studentii care aleg alte forme de cazare decat caminele institutiilor de invatamant superior.

Potrivit prevederilor adoptate de comisie, cheltuielile de intretinere a internatelor, caminelor si cantinelor universitatilor se acopera din veniturile proprii ale institutiilor de invatamant respective si din subventii de la buget cu aceasta destinatie. De asemenea, pot fi acordate subventii pentru cazarea studentilor care aleg alte forme de cazare decat caminele institutiilor de invatamant superior.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
studenti,
camin,
cazare,
subventii,
amendament
/actualitate/studentii-care-se-cazeaza-in-alte-locuri-decat-caminele-pot-primi-subventii-6116829
6116829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.