Stroe: În Galaţi vor fi instalate bucătării pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă

Postat la 16 septembrie 2013 39 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, la Galaţi, că în zonele din judeţ afectate de inundaţii vor fi instalate bucătării cu bucătari de la Armată, pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă, precizând, totodată, că 200 de locuinţe modulare sunt deja disponibile.

Stroe: În Galaţi vor fi instalate bucătării pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă

 Ministrul Radu Stroe a participat, la Galaţi, la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, el declarând la finalul acesteia că principala problemă a autorităţilor este "luarea gunoiului", respectiv a nămolului rezultat în urma inundaţiilor.

De asemenea, el a spus că în zonele afectate de inundaţii vor fi instalate bucătării pentru ca sinistraţii să primească mâncare caldă.

"Principala problemă este luarea gunoiului şi să se dea cu substanţe dezinfectante. A doua problemă o reprezintă bucătăriile, să se facă mâncare caldă pentru cei sinistraţi şi suplimentarea, dacă va fi necesar, de la rezervele de stat de ce va fi nevoie: pâine, zahără, apă, ulei, tot ce e necesar pentru ca oamenii să aibă ce mânca în această perioadă până se stabilizează lucrurile", a declarat ministrul Stroe, precizând că în zonele afectate de inundaţii vor fi instalate trei bucătării, iar Armata va pune la dispoziţie bucătari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stroe-in-galati-vor-fi-instalate-bucatarii-pentru-ca-sinistratii-sa-primeasca-mancare-calda-11338521
11338521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.