Stolojan: Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă

Postat la 15 iulie 2013 39 afişări

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice procesul de privatizare a CFR Marfă şi de ce managementul privat nu poate funcţiona la societăţile unde MT este proprietar.

Stolojan: Ponta, ca ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice privatizarea CFR Marfă

 "Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor, trebuie să clarifice pentru opinia publică procesul de privatizare a CFR Marfă, lăsat în ceaţă totală de către fostul ministru Relu Fenechiu, pe care acum domnul Ponta şi domnul Crin Antonescu îl laudă ca fiind un ministru foarte competent", a spus Stolojan.

În opinia sa, ministrul interimar al Transporturilor va trebui să clarifice pentru opinia publică şi pentru pieţele de capital de ce managementul privat nu poate funcţiona la societăţile, la companiile din administrarea sau unde Ministerul Transporturilor exercită calitatea de proprietar – CFR SA, compania care administrează infrastructura feroviară, şi Tarom.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stolojan-ponta-ca-ministru-interimar-al-transporturilor-trebuie-sa-clarifice-privatizarea-cfr-marfa-11122527
11122527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.