Lucruri mai puţin ştiute despre vedete.Stephen King a fost refuzat de 600 de ori, iar Elvis concediat după primul concert

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 ianuarie 2016 1885 afişări

Lucruri mai puţin ştiute despre vedete.Stephen King a fost refuzat de 600 de ori, iar Elvis concediat după primul concert

O veche expresie spune că un şut în fund este întotdeauna un pas înainte; numeroase vedete au dovedit acest lucru. Iata câteva experienţe mai puţin fericite ale unor personaje cunoscute în toată lumea.

Stephen King a fost atât de dezamăgit de prima sa nuvelă, Carrie, încât a aruncat-o la gunoi. Prima sa poveste a fost respinsă de 600 de ori înainte să fie publicată.

Denny, managerul de la Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis după un singur concert, spunându-i că nu are niciun viitor în muzică.

Primul contract semnat de Marilyn Monroe cu Columbia Pictures a expirat pentru că producătorii nu o considerau suficient de frumoasă sau talentată pentru a fi actriţă.

După prima probă de film a lui Fred Astaire, juriul a scris "nu poate să cânte. Nu poate să joace. Uşor chel. Poate dansa puţin".

Vincent van Gogh a vândut un singur tablouu în timpul vieţii, şi acela unui prieten.

Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar pe motiv că "nu are imaginaţie şi nici idei bune".

Albert Einstein a învăţat să vorbească la patru ani şi să citească la şapte ani. Profesorii lui l-au numit "încet şi cu handicap mental".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucruri-mai-putin-stiute-despre-vedete-stephen-king-a-fost-refuzat-de-600-de-ori-iar-elvis-concediat-dupa-primul-concert-14962824
14962824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.