Modificarea preţurilor la net fix a RCS&RDS, o pregătire pentru intrarea Orange pe piaţă?

Postat la 12 ianuarie 2016 803 afişări

Modificarea preţurilor la net fix a RCS&RDS, o pregătire pentru intrarea Orange pe piaţă?

 Compania de cablu RCS&RDS a lansat la finele săptămânii trecute o nouă ofertă co­mercială pentru serviciile sale de internet fix, afişând tarife mai mici cu 6 până la 10 lei în cazul abonamentelor cu viteze de descărcare a datelor între 300 şi 1.000 Mbps, însă în condiţiile în care operatorul a eliminat discret din abonament modemul de internet mobil oferit „gratuit“ (fără costuri suplimentare) an­te­rior, care acum poate fi achiziţionat separat, cu un tarif de 10 lei pe lună.

Practic, preţul este mai mic doar pentru un client nou al RCS&RDS care achiziţionează înce­pând cu data de 8 ianuarie un pachet cu mai puţine „beneficii“, respectiv care nu mai include stickul de net mobil, ci „doar“ serviciul de internet fix. Însă un client care achizi­ţio­nea­ză după 8 ianuarie un pachet similar de ser­vicii, internet fix plus un stick de net mobil, va plăti acelaşi preţ sau chiar unul mai mare cu 5 lei în cazul abonamentului Digi Net Fiberlink 500.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrare,
modificare,
orange,
piata,
pregatire
/actualitate/modificarea-preturilor-la-net-fix-a-rcs-rds-o-pregatire-pentru-intrarea-orange-pe-piata-14962773
14962773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.