Statul reînvie alimentarele. Primul magazin de stat din Bucureşti se deschide luni

Postat la 14 octombrie 2019 4314 afişări

Statul reînvie alimentarele. Primul magazin de stat din Bucureşti se deschide luni

Primul magazin agroalimentar al Casei de Comerţ Agroalimentar "Unirea" din Bucureşti se deschide luni, acesta fiind cel de-al doilea din lanţul de 60 de magazine propuse a fi deschise în acest sistem.

"Magazinul din Bucureşti, situat foarte aproape de Piaţa Universităţii, pe strada Biserica Enei, va avea toată gama de produse româneşti atestate tradiţional, de la vin până la sarmale. După deschiderea acestui magazin, vor urma altele în Slatina, Craiova, Piteşti, Alexandria, Timişoara, iar până la finele anului vor fi astfel de magazine cu produse tradiţionale provenite de la micii producători în fiecare reşedinţă de judeţ", a declarat ministrul Agriulturii Petre Daea, care participă la deschidere.

El a precizat că primul magazin deschis prin intermediul Casei de Comerţ Agroalimentar "Unirea" - "Brânzăria" de la Sibiu - "merge extraordinar de bine", la numai o săptămână de la inaugurare.

"Acum producătorii vând într-o zi de şase ori mai mult decât vindeau într-o zi de duminică în piaţă", a precizat Daea, potrivit Agerpres.

Casa de Comerţ Agroalimentar "Unirea" şi-a propus să înfiinţeze la nivel naţional o reţea de 60 de magazine cu produse tradiţionale provenite de la micii producători români. Adrian Izvoranu, preşedintele Casei, declara la finele lunii iulie că produsele care se vor regăsi în aceste magazine vor fi atât produse proaspete, cât şi conservate, scrie incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
deschidere,
magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.