Staţii de autobuz ca în Dubai, într-o comună din Prahova; oamenii se plâng de calitatea maşinilor | FOTO

Postat la 18 octombrie 2018 229 afişări

Staţii de autobuz după modelul celor din Dubai, prevăzute cu aer condiţionat, hartă şi monitor au fost montate în comuna Brazi, judeţul Prahova, una dintre cele mai bogate comune din ţară. Aici, oameni se plâng, însă, de calitatea vehiculelor de transport în comun,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Staţii de autobuz ca în Dubai, într-o comună din Prahova; oamenii se plâng de calitatea maşinilor | FOTO

Primarul comunei Brazi, Leonaş Radu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că au fost montate 11 staţii de autobuz, după modelul celor din Dubai, dar acestea nu sunt încă funcţionale.

„Sunt 11 staţii de autobuz în total. Nu e făcută recepţia. Aşteptăm să montăm contorul de energie electrică şi vor fi funcţionale”, a declarat Leonaş Radu.

Acesta a precizat că staţiile sunt ultramoderne, au aer condiţionat pentru vară, dar şi calorifere pentru ca oamenilor să nu le fie frig iarna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.