Start la biciclete „pentru tot poporul". Ce trebuie să faceţi pentru a primi unul dintre cele 5.000 de vouchere

Postat la 25 iulie 2017 684 afişări

Primăria Capitalei anunţă că a fost finalizat regulamentul programului „Biciclişti în Bucureşti”, urmând a fi acordate 5.000 de vouchere de câte 500 lei, care vor fi folosite pentru cumpărarea unei biciclete sau a altui mijloc de transport pe două roţi, informează Mediafax

Start la biciclete „pentru tot poporul". Ce trebuie să faceţi pentru a primi unul dintre cele 5.000 de vouchere

„Regulamentul şi formularul de înscriere sunt postate pe site-ul pmb.ro, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi să depună cererile la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Capitalei (Registratura generală), din Bd. Elisabeta nr. 42, până pe data de 10 august 2017 inclusiv. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30", transmite Primăria Capitalei.

Primăria va acorda cinci mii de vouchere. Pot participa la program toţi cetăţenii în vârstă de minim 18 ani, care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Bucureşti. Până la data când se vor termina înscrierile va fi definitivată şi publicată pe site-ul pmb.ro lista magazinelor participante, în care vor putea fi folosite voucherele, mai informează instituţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.