Starea de sănătate a liderului suprem iranian s-ar fi înrăutăţit

Postat la 01 noiembrie 2013 46 afişări

Starea de sănătate a liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, s-ar fi înrăutăţit, acesta nemafiind văzut în public de trei săptămâni, potrivit unor surse iraniene, relatează Times of Israel, în ediţia electronică.

Starea de sănătate a liderului suprem iranian s-ar fi înrăutăţit

 Khamenei, în vârstă de 74 de ani, nu a mai fost văzut în public de trei săptămâni, iar surse iraniene susţin că acesta suferă de probleme de sănătate acute.

Citând surse iraniene, cotidianul londonez The Times a anunţat joi că ayatollahul, care este Ghid suprem din 1989 şi care încă nu şi-a desemnat un succesor, ar suferi de o revenire a unei boli cronice şi s-ar afla în convalescenţă după ce s-a prăbuşit în timpul unei întâlniri private.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/starea-de-sanatate-a-liderului-suprem-iranian-s-ar-fi-inrautatit-11602146
11602146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.