Efectele scandalului de SPIONAJ: Cadourile oferite de Putin liderilor G20, încredinţate spre verificare serviciilor de securitate

Postat la 31 octombrie 2013 53 afişări

Comisia Europeană a încredinţat serviciului său de securitate cadourile electronice oferite preşedintelui Jose Manuel Barroso şi delegaţiei sale în timpul summitul G20 din septembrie de la Sankt-Petersburg, acestea fiind suspectate că ar conţine programe malware.

Efectele scandalului de SPIONAJ: Cadourile oferite de Putin liderilor G20, încredinţate spre verificare serviciilor de securitate

 "Examinarea este în desfăşurare şi noi nu putem încă să spunem că sunt inofensive", a declarat miercuri Frédéric Vincent, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Executivului de la Bruxelles.

"Dar se recomandă tuturor membrilor Comisiei să nu folosească materiale externe în timpul misiunilor în străinătate", a amintit el.

Micul pachet cadou oferit de preşedintele rus Vladimir Putin fiecăruia dintre liderii G20 includea un stick USB şi un încărcător de telefon mobil.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/efectele-scandalului-de-spionaj-cadourile-oferite-de-putin-liderilor-g20-incredintate-spre-verificare-serviciilor-de-securitate-11595154
11595154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.