Starbucks se extinde cu o nouă unitate. Unde va fi aceasta

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iulie 2017 182 afişări

Starbucks se extinde cu o nouă unitate. Unde va fi aceasta

Ploiesti Shopping City isi completeaza portofoliul cu o noua cafenea apartinand lantului Starbucks, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii centrului comercial. Cel mai important centru comercial din judet si imprejurimi aduce astfel un plus de valoare si diversificare experientei pe care le-o ofera clientilor si isi consolideaza pozitia ca principala destinatie de shopping din regiune.

Noua cafenea Starbucks se intinde pe o suprafata de 135 de metri pătraţi. Cu aceasta noua unitate, numarul total al cafenelelor Starbucks in Romania ajunge la 31: 16 in Bucuresti, trei in Timisoara, cate doua in Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti si cate una in Brasov si Oradea.

Obiectivul Starbucks in Romania este ca pana in 2020 sa isi dubleze numarul de cafenele din tara. Starbucks are peste 20.000 de cafenele in 65 de tari. Ploiesti Shopping City, primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, are o suprafata inchiriabila de 55.000 m2 si pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 2.000 locuri de parcare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.