Ce spun reprezentanţii castelului Bran cu privire la petrecerea de Halloween la care ar trebui să participe şi Elon Musk? „Accesul turiştilor nu este restricţionat, pot vizita castelul până la ora 16. Avem un eveniment privat în această seară, dar am mai avut astfel de evenimente”

Autor: Miruna Diaconu Postat la 30 octombrie 2022 175 afişări

Ce spun reprezentanţii castelului Bran cu privire la petrecerea de Halloween la care ar trebui să participe şi Elon Musk? „Accesul turiştilor nu este restricţionat, pot vizita castelul până la ora 16. Avem un eveniment privat în această seară, dar am mai avut astfel de evenimente”

Mihaela Manolache, directoarea castelului Bran, spune că accesul turiştilor în castelul Bran nu este restricţionat astăzi, astfel că cei care doresc să viziteze castelul o pot face până la ora 16.00, aşa cum este prevăzut şi în program.

Directoarea castelului nu poate însă confirma organizarea petrecerii de Halloween, care ar avea loc în această seară la castelul Bran, la care ar trebui să participe Elon Musk, conform informaţiilor apărute în presă.

„Nu vă pot confirma sau infirma nimic cu privire la evenimentele private. Noi avem în fiecare săptămână evenimente private la cererea clienţilor noştri, în niciun caz accesul nu este restricţionat în castel, oamenii pot vizita începând cu ora 9.00, iar ultima intrare este la ora 16.00. Castelul are un program normal, evenimentele private sunt separate, am avut astfel de evenimente şi ieri şi alaltăieri. Atât vă pot spune. Evenimente private au mai fost la noi şi până acum şi vor mai fi. Nu există nimic deosebit în această seară, e un eveniment privat, iar astfel de evenimente au mai fost şi până acum”, spune pentru ZF Mihaela Manolache, directorul castelului Bran.

Castelul Bran a avut un eveniment cu tematică de Halloween organizat sâmbătă seara, dar care însă a fost deschis publicului, fiind o petrecere organizată anual de către castelul Bran. Mihaela Manolache a precizat că anul acesta au participat mai mulţi oameni decât în anii anteriori şi s-a observat o revenire a turiştilor străini, ţinând cont că ultimii doi ani călătoriile au fost restricţionate.

Zona Branului este aglomerată în această perioadă a anului, având în vedere legenda creată în jurul castelului Bran. Maria Stoian, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural, spune că toată săptămâna zona a fost plină de turişti, însă nu a observat nimic special privitor la organizarea unei astfel de petreceri la care ar trebui să ajungă şi Elon Musk.

Conform informaţiilor apărute în presă, o parte din participanţii care ar urma să ajungă în această seară la castelul Bran ar fi petrecut aseară la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Braşov.

Conform paginii de Facebook a restaurantului, Stâna Turistică Sergiana a fost închisă publicului pe 28 şi 29 octombrie pentru evenimente private.

„Nu vă pot confirma sau infirma nimic, noi am avut închis restaurantul vineri şi sâmbătă pentru eveniment privat, astfel de evenimente au mai existat la noi. Ce vă pot spune este că la petrecere au participat şi români şi străini”, spune Diana Zahariea, director general al Grupului Sergiana, care administrează Stâna Turistică Sergiana.

Astfel de evenimente private sunt organizate în baza unor contracte de colaborare care au puternice clauze de confidenţialitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
evenimente,
halloween,
turisti,
informatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.